RICHARD HAMSTRA

"BE A NEW AND BETTER YOU"

Ik heb de touwtjes graag zelf in handen, ben perfectionistisch, gedreven en een tikkeltje eigenwijs als het gaat om doelen stellen en trainen. De eigenwijsheid is vooral uit te stralen in de passie die ik heb om mijn kennis over te brengen aan mijn klanten. Middels literatuuronderzoek en ervaring wil ik het maximale uit mijn klanten en mijzelf halen.

ANDRE LANDMAN

"SAMEN DOELEN BEHALEN"

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Je kan mij het best omschrijven als motiverend, enthousiast en sociaal. Door jou op je eigen niveau je grenzen te laten verkennen en te verleggen, wil ik samen met jou je doelen realiseren.

RONALD ABMA

"DOELGERICHT, MEEDEKEND EN SOCIAAL"

Ik ben doelgericht, meedenkend, sociaal en wil mijzelf graag blijven ontwikkelen als mens en trainer. Gezamenlijk maken wij een persoonlijk plan die bij jou past en afgesteld is op jou eisen/wensen!

Jarmo

"JOu tot het uiterste drijven"

Mijn specialisatie ligt in de training met je eigen lichaamskracht, ook wel Calisthenics genoemd, iets wat ik zelf graag doe. Ik probeer ik je tot het uiterste te drijven binnen eigen kunnen. Ook luister ik goed naar wat jij wil en daarop pas ik de training aan.