OVER HAMSTRA PT

BE A NEW AND BETTER YOU

De diversiteit van onze doelgroepen is groot, wat ons breed inzetbaar maakt. Aankomen, afvallen, sport-specifiek of gewoon lekker(der) in je vel zitten. Het zijn allemaal doelstellingen die wij naleven met en voor onze klanten.

Onze klanten verder helpen doen wij niet alleen middels trainingen. Naast de trainingen bieden wij ook coaching aan om de knelpunten op te zoeken die jou belemmeren in het behalen van jouw doel. Samen complementeren we een nieuwe puzzel, waarbij de ene puzzel iets sneller klaar is dan de ander. Hoeveel stukjes er ook gelegd moeten worden, samen lukt dit!

ONZE STUDIO

HIER BEHAAL JIJ JE DOELEN

In de private studio van Hamstra-PT werk je samen met je trainer/coach aan je doelen. Met een strak ingerichte studio onderscheidt Hamstra-PT zich in de omgeving van Smallingerland, waar je samen met ons op eigen niveau je grenzen probeert te verleggen.

Bij ons train je op afspraak waarbij je een uur lang in een groep of individueel aan de slag gaat met je trainer. Naast dat er altijd hard gewerkt wordt, is ons doel dat jij je thuis voelt. Jouw training is een moment voor jezelf, op een locatie waar je jezelf kan en mag zijn!

ONZE TRAINERS

WIJ HELPEN JOU!

Individualisatie- en persoonsgericht. Kwaliteit boven kwantiteit, op naar de beste versie van jezelf. Dat is de visie van Hamstra-PT!

Richard

Personal Trainer & eigenaar

André

Personal Trainer

Ronald

Personal Trainer

Remco

Personal Trainer

PROEFLES AANVRAGEN

Don’t worry! Wij helpen je! Zet nu de stap naar een fitter leven.