Remco

Mijn naam is Remco van der Ploeg en woonachtig in Harkema. Mijn hele leven ben ik al bezig met sporten. Ik ben nu zo’n 5 jaar bezig met fitness, voetbal al 19 jaar en daarnaast ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden.

Voordat ik begon met fitness was ik eigenlijk alleen maar bezig met cardio training (hardlopen en voetballen). Ik had weinig kennis van voeding en was hierdoor ook bang om te veel te eten, werd alleen maar dunner en had totaal geen energie en kracht. Toen ik in aanraking kwam met fitness ging ik mij al snel verdiepen in de materie en kwam erachter hoe groot het belang is van voeding, training en rust. Maar ook kwamen er heel veel vraagtekens naar boven zoals: Hoe vaak moet ik trainen? Wat moet ik eten? Hoeveel rust moet ik nemen? Heb ik voedingssupplementen nodig? En ga zo maar door, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Uiteindelijk heb ik een methode weten te creëren waarmee je progressie kan maken en die vol te houden is. Ik wil graag mijn kennis delen op het gebied van training, voeding en de gehele lifestyle, zodat ik hiermee andere mensen kan helpen om hun doelen te gaan behalen.

Tot op de vloer!

PROEFLES AANVRAGEN

Don’t worry! Wij helpen je! Zet nu de stap naar een fitter leven.