SUCCESVERHALEN

Diverse ervaringen in een verhaal om jou te overtuigen!

Mijn progressie van afgelopen anderhalf jaar. Sinds anderhalf jaar fanatiek begonnen met fitness en voeding. Stiekem ben ik er best trots op omdat ik dit allemaal zelf heb gedaan. Door veel te lezen en oriënteren heb ik in afgelopen anderhalf jaar enorm veel geleerd op het gebied van voeding, training en coaching. Daarnaast voel ik mij energieker en fitter dan ooit!

Wil jij ook resultaat boeken? Laat mij je dan helpen!

KG AANGEKOMEN:

8

Happy coach!

KG VERLOREN:

20

Deze baas volgt mijn voeding- en trainingsschema’s 100% en dit werpt direct zijn vruchten af. We blijven hard strijden voor nog veel meer resultaat want dit is pas het begin. Waar nodig passen we de schema’s aan voor optimaal resultaat.

Proud coach again! ✔

KG VERLOREN:

2

8 weken verder, 4kg lichter en een stuk vitaler. Hardlopen gaat beter, energielevel is hoger en ze zit een stuk lekkerder in haar vel.

Soms zijn foto’s maken een goede reminder om terug te denken waar je vandaan komt!

Ik ben trots op je! ✔
Dit is wat mijn werk zo mooi maakt. 🙋‍♂️

KG VERLOREN:

4

Trots op deze topper. Consistent zijn in voeding, training en gedrag is de enige manier om blijvend resultaat te boeken.

Sta af en toe stil bij waar je vandaan komt en wees trots op daar waar je nu bent.🏆
Quickfixes, wondermiddeltjes of detoxkuurtjes werken niet!

9 maand verder!

KG VERLOREN:

12

Trots op deze topper. Middels trainingsschema’s en voedingsbegeleiding deze topper geholpen naar dit resultaat!

Sta af en toe stil bij waar je vandaan komt en wees trots op daar waar je nu bent.🏆

KG VERLOREN:

12

Ondanks een zware knie blessure toch de motivatie gehouden om strikt door te gaan met voeding en training, al werd het sporten een aantal weken op een lager pitje gedaan.

Al met al zijn we 7 weken verder en 9 kg lichter!

Klasse gedaan @nielsdehaan18, we zijn er nog niet, maar het begin is er! 👌

Proud coach here!

KG VERLOREN:

9

In 7 weken aardig droog aan het worden, maar we zijn nog niet klaar en waar we willen zijn.

De volgende stap wordt wederom een mooie stap! ✔

100% focus & consistent zijn = the key.

KG VERLOREN:

3

8 weeks of progress 💪💪💪 en dit dankzij een voeding en trainingschema van @hamstrapt thanks voor al je begeleiding! We gaan nog even door!! Zo blij met de resultaten tot nu toe! Wat een verschil! Weg met de zwembandjes! –

KG VERLOREN:

3

Een minder opgeblazen buik en veel lekkerder in mijn vel!

KG VERLOREN:

2

Een dikke -7 KG verschil en een veel fitter lichaam. We zijn nog niet bij ons einddoel maar het gaat de goede kant op.

Ipv liters bier elk weekend, nu braaf aan de witte Vodka Crystal Clear! 😎🏋️‍♂️

Lekker bezig jonge ga zo door! 🚀📈

KG VERLOREN:

7

Even omschakelen naar een ander voedingspatroon, maar goed vol te houden. In combinatie met trainen is mijn vetpercentage snel gedaald. Gewicht daarin tegen iets minder snel, maar zoals je ziet is wel mijn buikvet verdwenen!

KG VERLOREN:

0

Super goede coaching, duidelijke tips en adviezen, heel relaxed en het werkt, bij eigen motivatie en inzet uiteraard, heel erg goed!

KG VERLOREN:

5

In 8 weken een mooie basis gecreëerd op het gebied van voeding. ✔

KG VERLOREN:

2

4 weken verder, 3 kg lichter en wat cm’s minder.
Puur door voeding deze shape behaald. Na de zomer het sporten toevoegen om nog meer resultaat te boeken.
De komende periode staat in het teken zelf leren calorieën tellen om zo wederom stapjes te gaan maken! ✔

KG VERLOREN:

3

4 weken verder, 3 kg lichter en wat cm’s minder.
Puur door voeding deze shape behaald. Na de zomer het sporten toevoegen om nog meer resultaat te boeken.
De komende periode staat in het teken zelf leren calorieën tellen om zo wederom stapjes te gaan maken! ✔

KG VERLOREN:

3

”Trots! Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten met veel plezier, maar mijn gewicht kreeg ik nooit onder controle. In januari ben ik gestart met het voedingsschema van Richard en ben ik in 8 weken 12 kg afgevallen. Ik voel mij heerlijk, krijg coaching op het juiste moment en krijg adviezen die ik kan toepassen in de praktijk. Ik ben Richard zeer dankbaar tot dusver. Nu fase 2, spieropbouw!”

KG VERLOREN:

12

”Ik hoefde niet drastisch af te vallen maar wilde zelf rond de 5kg kwijt. Dit had ik al meerdere malen geprobeerd door meer te sporten en gezond te eten. Hierbij viel ik ook wel af maar hield het nooit vol waardoor de kilo’s er ook zo weer bij zaten. Nooit was ik tevreden met mijn lichaam. Ik at de hele dag door en had geen idee wat ik allemaal binnen kreeg. Het volgen van een voedingsschema leek mij de ideale manier om mijn eetgewoonten te veranderen en me bewust te worden van de voeding die ik at. Na de eerste week was ik al 2kg kwijt wat mij super motiveerde om door te gaan. Acht weken later had ik mijn doel bereikt en was ik iets meer dan 5kg afgevallen en was ik in de omvang ook flink afgevallen.”

KG VERLOREN:

5

”Mijn doel was om ooit eens droog gespierd te (kunnen) worden. Dit is eindelijk gelukt in mijn ogen door het juiste voedingsschema van Richard. Nooit verwacht dat ik in 8 weken en met 2x in de week fitness zo snel resultaat zou zien, echt top! Aanrader.”

KG VERLOREN:

1

“Vind het onvoorstelbaar welke resultaten ik heb geboekt met behulp van een goed afgestemd voedingsschema, zowel de cijfers als de foto’s bewijzen dat. En dan ook nog te bedenken dat ik meer voedsel tot mij moest nemen dan dat ik gewend was. Al met al een groot succes!!!”

KG VERLOREN:

3

“Toen ik fitness serieuzer begon te nemen kon ik geen balans vinden met mijn voeding en trainen. Ben nu veel fitter en heb een prima progressie gemaakt.

Nadat ik aan de hand van Richard zijn voeding en trainingsschema dit behaald heb, ga ik door en heb ik de discipline en kennis om zelf door te gaan.”

KG VERLOREN:

-

Deze baas begeleid op het gebied van voeding en training. In 14 weken dit tot dusver bereikt. We gaan nu verder om nog droger te worden.

KG VERLOREN:

8

In 3 weken tijd 3.8 kg er bij, iets meer body. Op naar meer!

KG ER BIJ:

4

Inmiddels 12 weken onderweg: -16kg! 1x per week intensief sporten, daarnaast actief bezig zijn met voeding.

Het allermooiste is dat de huisarts zei; ik denk niet dat je gewicht kan verliezen wegens je te trage schildklier. Hier is het tegendeel bewezen. Wekelijks meten we om controle te houden, en ze voelt haar energieker dan ooit. Daar waar ze eerst de verleiding had die zak chips open te trekken, heeft ze niet eens meer de behoefte ongezond te eten. De knop is om, dat is waar het om draait. Consistent zijn in je voeding, training en gedrag = resultaat 

Update december’17:

Eind mei begonnen met mijn voedingsprogramma. Begonnen op 106.4 kg. Vandaag, 7 maand later voor het eerst onder de 80! Dit wilde ze voor de kerst halen. Wat een mooi resultaat. Einddoel is 75 kg, zijn er bijna.

Heel mooi om te zien wat consistent op je voeding letten met je kan doen.

KG ER AF:

-26

2 weken onderweg met een leanbulk, abs komen door en meer kracht! Zo willen we het hebben, we gaan lekker! 

KG ER BIJ:

2

Ik heb deze 8 weken als geweldig ervaren! Ik heb al verschillende diëten enz. gevolgd, maar dit is een stukje bewustwording, dus makkelijk vol te houden! Mijn zgn ‘snaai’ momenten zijn verdwenen! Het contact tijdens deze 8 weken was super, appjes op de juiste momenten…. Jij weet echt mensen te motiveren! Wat ik heel mooi vind dat je zegt, als je eens minder gezond gaat eten, geniet er dan vooral van!!

KG VERLOREN:

7

Ik was wel eerder bezig geweest om een paar kilo af te vallen, maar altijd zonder succes . Nu was er een begeleiding en een meting bij en ging het wel goed. Ik wou natuurlijk niet afgaan en kon nu wel doorzetten. Dit programma zou ik zeker aanbevelen aan mensen, die af willen vallen. (mevrouw van 78 jaar!)

KG VERLOREN:

4

Na alle positieve reacties die ik over de begeleiding van Richard hoorde, zelf ook een voedingsschema aangevraagd. Nadat ik vegetarisch ben gaan eten, was mijn hB enorm gedaald. Mijn hoofddoel was om deze weer op pijl te krijgen en daarnaast af te vallen. Na 8 weken tijd, is mijn hB weer goed en 5 kg kwijt! Thanks Richard. En voor iedereen die twijfelt, gewoon doen!

KG VERLOREN:

5

Ik heb een voedingsschema gevolgd bij Richard, ik wou wat afvallen en vooral geen honger lijden.
Met een schema waar precies op staat wat en wanneer je iets mag of moet eten is het gelukt en zonder dat honger gevoel.
Ik was zeer tevreden en kon ook altijd voor inlichtingen direct bij hem terecht via een app.
Ook al lijkt het niet veel ik ben toch drie kilo kwijt geraakt, ik ga er vast weer verder mee.
Je krijgt een eigen schema speciaal voor jou dus je kan er altijd verder mee of het later weer eens proberen.
Richard bedankt je bent fantastich

KG VERLOREN:

3

Samen met Richard heb ik, met behulp van een aangepast op mij voedingsschema en trainingschema, in 5 weken tijd al grote resultaten geboekt!
Mijn doel was om vet te verliezen en daarbij meer kennis, regelmaat en balans in voeding te creëeren. Door het voedingsschema wat Richard voor mij heeft gemaakt werd mij plots veel duidelijker wat er bedoeld wordt met ‘balans zoeken en compenseren’. Hierdoor begrijp ik nu wat voor mij een juiste manier van eten is om resultaten te boeken. Een stok achter de deur heb ik soms echt nodig, hier speelt Richard goed op in. Door regelmatig even te appen, motiverende berichten en/of adviezen te sturen of in het sportcentrum te checken hoe het gaat, blijf ik gemotiveerd en enthousiast om door te zetten.
Naast een voedingsschema heeft Richard een trainingsschema gemaakt die aansluit op mijn aangegeven wensen waardoor trainen makkelijker en leuker wordt.
Resultaat: in 5 weken tijd bijna 5 kg aan vetmassa kwijt en in spiermassa gegroeid!!

KG VERLOREN:

5

In een paar weken tijd enorm blij met het resultaat! Naast dat ik van 70 naar 66 kilo ben gegaan ben ik vooral blij met mijn nieuwe manier van eten! Enorm veel geleerd over eten en hoe je best af en toe lekkere dingen kan eten maar daarnaast ook eenvoudig gezond kan eten. Richard bedankt!

KG VERLOREN:

4

Zoveel methoden geprobeerd, van alles gedaan op het gebied van sport en voeding, niks hielp écht. In januari (heel cliché) begonnen, flinke dosis enthousiasme en ben door Richard’s methode 22 cm van mijn middel verloren en heel wat vetkilo’s kwijt. Ik zit weer lekker in mijn vel en kan voldoende én gezond eten én afvallen. Ik ben mij nu echt bewust van wat ik eet en moet eten. Ik heb meer energie dan vorig jaar en heb mij een compleet nieuwe levensstijl aangeleerd. Heel erg blij mee! Ik ga nog even door met de laatste kilo’s en heb ondertussen heel wat nieuwe (fitness)doelen gesteld, waaronder mudmasters.. Heb er zin in! En Richard, dankjewel! Keep up the good work!

KG VERLOREN:

4

De (meer dan) 8 weken heb ik als zeer positief ervaren. Vooral het begin viel me mee. Het voedingsprogramma was prima te doen. Niet ingewikkeld, prima producten, geen overdreven dure producten. Wel veel kip! Maaltijden waren over het algemeen vullend en voedzaam. Een tip hierbij: misschien is het goed om een boodschappenlijst toe te voegen zodat je per supermarktafdeling weet wat je mee moet nemen, bijvoorbeeld afdeling groente: dit en dit meenemen.
Qua begeleiding: Richard is heel helder en duidelijk in zijn communicatie, op een prettige manier. De appjes met informatie heb ik altijd aandachtig gelezen. Het meeste weet je eigenlijk wel (wat je valkuilen zijn e.d.) maar het is toch altijd goed en motiverend om het te lezen. Ook informatie over de noodzaak van koolhydraten en dat alles juist om balans draait, vond ik zeer waardevol. Van de begeleiding zelf had ik iets meer verwacht, of had ik eigenlijk meer nodig. Ik ervaarde niet volledig de stok achter de deur. Voor mijn gevoel waren er ook meer weegmomenten nodig, maar misschien is dat ook persoonlijk. Natuurlijk ben je zelf volledig verantwoordelijk voor je eigen gedrag (en dus slechte gewoontes of toch weer voor de bijl gaan), maar ergens had ik meer controle willen hebben. Maar al met al ben ik zeer positief over Richard! Het voedingsplan is ook zeker voor de nabije toekomst weer te gebruiken. Het geeft zeker handvaten voor een betere levensstijl!

KG VERLOREN:

4

Lijnen / diëten is niks voor mij. Goed, gezond en bewust eten daarentegen wel! Dit dan ook nog eens gebaseerd op mijn lichaam…perfect!
Richard geeft je goede en de juiste stimulatie. Het voedingsschema veelzijdig en prima vol te houden. Absoluut een aanrader als je bewuster met (de juiste) voeding om wilt gaan.

KG VERLOREN:

3.5

Heb na de zomer vakantie een sessie van 8 weken gedaan bij Richard, in 1 woord geweldig. Heb al mijn doelen behaald. En de oliebollenloop onder de 52 min gelopen. En zal je bij iedereen aan bevelen.

KG VERLOREN:

2.5

Ik heb 8 weken een op maat gemaakte schema gevolgd van Richard. Hierbij ben ik 10 kilo afgevallen en zit ik veel beter in mijn vel dankzij deze veranderde levensstijl, want dat is wat je doet! Richard is zeer professioneel in zijn werk en ondersteund je goed ook wanneer je een dipje hebt!
Als je gezonder wilt gaan leven oftewel je levensstijl wilt veranderen/verbeteren dan raad ik je zeker een op maat gemaakte schema van Richard aan!!

KG VERLOREN:

10

Het is al weer een tijdje geleden dat ik het trainingsprogramma van Richard heb gevolgd,maar nog steeds staat t eetschema op de koelkast geplakt !
Richard begeleid je goed bij t bewust worden van wat je eet en hoeveel . Ook de berichtjes via app motiveren goed !
Zeker een aanrader !!!

KG VERLOREN:

2

Prima begeleiding en voedingsadvies. Volgens mij de juiste mix om verstandig af te vallen en om daarna op het juiste gewicht te blijven. Met hardlopen heb ik al verschillende PR’s behaald!

KG VERLOREN:

5.5

Goede begeleiding, hele duidelijke uitleg! Door meer te gaan eten ben ik 8 kilo afgevallen! Dit was door middel van de lekkere recepten, prima tips heel goed te doen!

KG VERLOREN:

8

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Door Richard veel geleerd over voeding en hoe dit toe te passen. Dankzij professionele voedingschema’s met veel variatie al heel wat kilo’s kwijt! Ik heb geleerd om af te vallen, gezonder te eten en hierin ook nog gemotiveerd te blijven! Super!

KG VERLOREN:

7

Prima begeleiding, lekkere en makkelijke recepten zaten er bij het voedingsschema! Ik heb er veel aan gehad en nog; de ontbijt smoothies zijn heerlijk!! Een aanrader dus! Succes Richard!

KG VERLOREN:

1

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Het eetprogramma was prima te doen. Gevarieerd en lekker. Ben er 5 kilo mee kwijtgeraakt. Kan het beslist aanbevelen

KG VERLOREN:

5

Door Richard veel geleerd over voeding en hoe dit toe te passen. Dankzij professionele voedingschema’s met veel variatie al heel wat kilo’s kwijt! Ik heb geleerd om af te vallen, gezonder te eten en hierin ook nog gemotiveerd te blijven! Super!

KG VERLOREN:

7

HAMSTRA PT
Terug naar de oorsprong: gezond en vitaal worden op een leuke, uitdagende en verantwoorde manier. 1-op-1 jouw traject bespreken om jouw uiteindelijke doel te behalen.

Direct contact

KvK 69375453
BTW NL205148104B01