OVER MIJ

Verleg samen met mij je grenzen om je doelen te behalen.

OVER MIJ

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de fitnessindustrie en is mijn de interesse met het jaar groter geworden op het gebied van resultaat halen. Door veel te lezen, te oriënteren en uit te proberen begon ik door te krijgen hoe het behalen van doelen werkt en wat juist niet werkt. De laatste jaren ben ik zelf steeds meer gaan fitnessen en ben ik van een te licht gewicht aangekomen naar een gezond gewicht.

Vanaf mijn jeugd heb ik al de passie voor voetbal, hetgeen dat ik naast het fitness nog 3/4x per week doe. Toen ik begon aan mijn CIOS traject kwam ik er achter dat sport-specifiek en doelgericht bezig zijn mij steeds meer interesseerde. Daarom ben ik op het CIOS het profiel fitness gaan volgen waar ik fitnesstrainer A en B heb behaald, om vervolgens nog te specialiseren in Sportspecifieke Krachttrainer. Na het CIOS ben ik de HBO-opleiding Sport, Gezondheid & Management gaan doen te Groningen. Deze heb ik afgerond in 2015.

De laatste jaren heb ik op verschillende werkgebieden actief mogen zijn, waardoor ik weet wat ik wel en niet leuk vind. Personal Training is toch mijn ding, hier richt ik mij dan ook volledig op. Naast 1:1, in kleine groepen bezig en/of sport-specifiek bezig te zijn, vind ik de combinatie met voeding en sporten het allermooist. Beide factoren moeten in balans zijn om resultaat te (willen) boeken.

Sinds oktober 2017 heb ik mijn eigen locatie mogen openen in samenwerking met CrossFit Drachten.

Op dit moment geef ik personal training in zowel Drachten als Gorredijk. Inmiddels heb ik meer dan 300 mensen begeleid op het gebied van voeding en geef ik gemiddeld 35 uur per week personal training. De samenwerking met LDODK (korfbal op landelijk niveau), waarbij ik sportspecifieke krachttraining geef en individuele begeleiding op het gebied van voeding is ook erg mooi!

Ik heb de touwtjes graag zelf in handen, ben perfectionistisch, gedreven en een tikkeltje eigenwijs als het gaat om doelen stellen en trainen. De eigenwijsheid is vooral uit te stralen in de kennis die ik over wil brengen aan mijn klanten. Middels literatuuronderzoek en ervaring wil ik het beste op mijn klanten overbrengen.

 

Laat mij je helpen en ga voor A NEW AND BETTER YOU.

Wacht niet langer en ga aan de slag!DIPLOMA'S

FITNESSTRAINER A

FITNESSTRAINER B

VOEDINGSDESKUNDIGE

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINER

HAMSTRA PT
Verleg je grenzen en ga met mij de uitdaging aan!

Direct contact

KvK 69375453
BTW NL205148104B01